За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 25 август 2011 г.

Who let... the bird out? - второ издание

Второто издание на птицата беглец и най-вече въпроса "кой, викате, изтърва птицата от кафеза?", си има отговор... 
Дарина е една слънчева и мила девойка, с която се запознах първо онлайн, после и на живо, в София и благодарение, на която спретнах още няколко подвързии с празно кафезче... В нейният случай, отговорът на исконния въпрос се оказа "Tanya" - Даринина приятелка, с рожден ден и любов към книгите :) 
И така, уших подвързията и птицата от памучни материи, занесох ги до София, а от там нататък трябваше да ги поеме Дарина, за да ги представи на приятелката си. Надявам се искрено и дълбокосърдечно да са се харесали взаимно :)) 

лицето на подвързията... с размери 23 см х 15 см (височина х ширина)

и гърбът...

книгоразделителят...

Who let the burd out... мисля, че стана достоен представител на групата ""по ваша поръчка" и то, най-вече заради персонализирания надпис на Таня, която силно се надявам (пак да кажа), че ще се разбере с нейната птица :) 
 
П.П. Ако и вие сте си харесали някой от моделите... или пък имате различна идея, пишете ми! Обещавам да измислим нещо интересно :))