За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

сряда, 10 август 2011 г.

Cooking time...

Намерих вкъщи тефтер с бабини рецепти... това сладка, сладкиши, соленки и всякакви други вкусотии... и статии, разбира се. Изрязани и прибрани прилежно в тефтера... Е, да де, ама шансът да се изгубят е голям. Та, затова и реших да се вдъхновя за една идея по-голяма подвързия... Като за тефтер (а по желание, и за по-голям формат книга). И замислих три варианта на книжно-кухненска тема:


Вариант 1:

It it SWEET time...

гърба...

Да поясня все пак: размерите са 26 см х 17 см (височина х ширина) и около 13 см дължина на дръжките. Закопчаваме с ластик и филцово топче. Разбира се има и тематичен книгоразделител (кексче... )

...

Вариант 2:

it is... MEAT time

гърбът...

хастарът...


размерите са същите: 26 см х 17 см (височина х ширина),  материите са памучни и памуко-производни... закопчаваме с ластик и филцово топче...

и разделителят...

Вариант 3:

it is... LUNCH time

гърбът...

хастарът...

и книгоразделителят... както и филцовата закопчалка :))

И трите до една си търсят собственик... тъй че, ако си нямате подвързия за всевъзможните рецепти, които са ви впечатлили... само дайте знак! :))