За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

петък, 12 август 2011 г.

Sunshine...

Ния е една слънчева девойка (от София, мисля), с която се запознах покрай поръчка за книгоподвързия със слънце... Всъщност, тя ме намери, прати ми снимка на едно прекрасно слънце (керамично, струвами се... окачено на нечия стена :)) и решихме дружно да вземем да го направим на подвързия. Получих пълната свобода за оформлението... само не трябваше да е розово :) лесно изпълнимо, особено за НЕупотребата на розово в проект със слънце. А, и беше добре да вържем връзки на подвързията (за да е по-добре прибрана книжката на Ния). 

и така - това е лицето. Основата на подвързията е панамена. Слънцето и връзките - памучни. Както и хастарът, разбира се. За по-голяма плътност, подлепих подвързията.

а това е гърбът...
Размерите на подвързията са 23 см. височина и 16 см. ширина
и en face...

"декорирах" с една кафява шевица... 

и книгоразделителят отблизо...

Видях се с Ния преди няколко дни, на живо е още по-слънчева :))) Харесаха се... с подвързията. 
Много хубави и интересни книги пожелавам на Ния... и мнооого слънчеви емоции! Благодаря ти за прекрасното познанство :)))

3 коментара:

  1. Слънчево! Много добър избор на плат - ако беше изцяло едноцветен, нямаше толкова хубаво да се получи:) Айде, почвай луната сега! Тази вечер е особено вдъхновяващо огромна:)

    ОтговорИзтриване
  2. Хах, права си. Обмислях едно жълто, което много харесвам, но в крайна сметка реших, че ще стане "постно", ако е просто жълто :) Луна?! Мммм, това е с повишена трудност, ама като каза луна... за "Сънчо" се сетих, незнам и аз как?! асоциации :))

    ОтговорИзтриване
  3. E, Сънчо е подходящ за подвързия на книжка с детски приказки за лека нощ:) Тъй че действай:)

    ОтговорИзтриване