За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

неделя, 24 юни 2012 г.

Тоскана...

Нямам представа защо конкретно, но от години ми се ще да поживея някъде в Тоскана... нямам претенции къде, нито за какъв период (стига той да е достатъчен да й се наситя и натопля на слънце...) 
Та, може би и поради тази причина като чух, че ще трябва да обмислям книго-дреха, свързана с Тоскана... ми се зародиха няколко идеи. Нейсе, последната доби и реални измерения... 
И тъй като образите по темата неистово се преплитаха (та чак се оплитаха)... дотолкова, че златистото сено току биваше изместено от лавандулови поля... За да концентрирам все пак идеите си в една, реших да потърся реален образ, който да следвам... 

le voila!
и моята представа:


различна, но близка...слънчева... панамено-памучна... с филцови апликации (за разкош... а и защото от доста време ми се ще да включа и вълна в проектчетата си... но не е втъкано, а пришит... и съм доволна от резултата) слънчево (и Тосканско) лято на всички :)))