За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

понеделник, 20 февруари 2012 г.

Дакел-валентинка

Още е февруари и при все че мина почти седмица от деня, в който повечето хора си подаряват сърца (под различна форма... кой истинско, кой шоколадово), стори ми се не достатъчно късно, та да не мога да ви покажа една от "валентинките", които приятел подари на половинката си. Дакело-чанта:



та, дакело-чантата е панамена (в голямата си част),  приютила е един велурен дакел (с официален прякор hot dog), има си необходимите джобчета, регулируема дръжка и е с размери: 33 см х 29 см х 6 см (дължина х височина х ширина)
 

 а иначе - измислих дакело-валентинка за нея, защото познавам собственичката и знам, че тя не просто обича кучетата. Тя има 3 лабрадора и една средно-азиатска овчарка... а вече и дакел.


има си, разбира се, и външно джобче... за разни важни и необходими за бърз достъп джаджи...



и поглед на джобчетата отвътре... достатъчно на брой за телефон, портмоне, химикал, кърпички и... ключове, например?


И тъй като всяко уважаващо себе си дълго куче би се засегнало, ако дължината му се простира единствено и само на капака на чантата, реших да удължа "кренвирша" чаак до гърба на чантата...


има и стъпки...


и в цялата си прелест...

1 коментар: