За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

неделя, 16 октомври 2011 г.

моят... нашият първи Handmade day

Нашият (моят, на ръкоделията и хората, които ме подкрепят безусловно и безрезервно) първи Handmade day и изобщо първо участие "пред света"... беше вчера. Целият ден. В Пловдив. В един отначало мрачен (поради времето), но впоследствие слънчев и светъл двор(поради многото усмивки и положителните емоции на посетителите и организаторите... е, и на мааалко свенливо показващото се слънце). Пристигнахме сутринта - с бабините куфар и кошница, рекламното лице и силно подкрепяща компания (не, защото някой беше недобронамерен или искаше да ни бие. Напротив... ами, понеже ръкоделията за пръв път излизаха накуп отвкъщи... и незнаеха кои ще са новите им стопани. Та, така де - за тяхна подкрепа)
И понеже последните 10-тина дни бяха посветени до голяма степен на подготовката за ръкоделския ден - компанията играчки се разшири (по вид и многочисленост), книгоподвързиите също бяха подновени и повлияни от творческото вдъхновение... та, дори и няколко еко-торби успях да покажа :))) Май тук е мястото да се похваля, че нейсе, и аз се сподобих с такава...
И все пак, този пост е за онези от вас, които не са разгледали вече "разказа в картинки" във ФБ профила ми. Към всички, които обаче вече са видели част от нещата - обещавам да покажа подробни снимки на играчките, торбите и книгоподвързиите, с които бях, както и на онези, които си намериха нови домове.



Като за начало се появиха Мони, Ели и компания... още в самото начало на деня, преди същинското слънце да изгрее. Та, нейсе, малкото човече вля рано-рано положителна енергия... и си тръгна с куче-пазач.


Аранжираме и преаранжираме сергийката... подвързиите в куфара, после на масата... и така, докато не им намерим правилното място :))


На същата "сложна процедура" бяха подложени и играчките...




 и моливниците... разгъвани и нагъвани прилежно...


едно лилаво коте и последния "малък принц"....


импровизираните визитки... подредихме прилежно


а черният котак пазеше пингвините и бухльовците в кошницата...


докато шареният котак, доколкото разбрах пазач на оранжевия двор, бореше умело риба от консерва...


а Мони разкарваше куче-пазача (на качулката) си...



докато Гошо (изключително приятната компания, страж и кучешки арт-критик на сергията ни), неговият стопанин Ангел ме радват с компанията си...



както и други посетители на Handmade day :)



с рекламното лице на ръкоделията (Гери) говорихме, говорихме... с толкова много и мили хора!



фенове на подвързиите...


И не само, че говорихме... запознавахме се, усмихвахме се на много нови и стари дружки... И май вече е крайно време да се похваля, че се запознах "офлайн"  и на живо с една прекрасна дама, която "познавам" от групата за пачуърк във ФБ. Специални благодарности на Мина, която обеща, че ще дойде и беше страхотна изненада и усещане да видиш "онлайн дружка" на живо. Благодаря ви, момичета, за страхотната група, съветите и позитивизма ви!  

Как приключи събитието? Със значително олекнали и оредели редици на ръкоделията, с много нови идеи и вдъхновения, поръчки... няколко брошки и размяна на подаръци!! 
С две думи: ама, мноооого мило и хубаво!

1 коментар:

  1. Много, много хубаво! Завиждам за запознанството с Мина, но и се радвам страшно за хубавата инициатива! А новия притежател с качулката е жесток комплимент, браво!

    ОтговорИзтриване