За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

вторник, 25 октомври 2011 г.

Маркери и книгоподвързии...

Наскоро получих една мила поръчка... за няколко различни по големина и вид книгоподвързии. Оказа се, че освен книгоразделител, някои подвързии имат нужда от допълнителен джоб... за молив, маркер... или друго писало (за всички онези, които отбелязват важни моменти, докато четат).
Така се появиха следващите няколко книгоподвързии...


на тази й намерихме дом, но все пак я представям...
ангело-дяволите... този път в дънково, бяло и червено... 100 % памук и памукопроизводни (с изключение на задължителната пресована вата).


с джобче за маркер... на гръбчето на книгата (за максимално удобство)


книгоразделителят... made for an angel... както твърди надписът на гърба му


и цялостен вид... с размери: 22 см х 15 см (или за книги около 300-400 страници, високи не повече от 21 см и широки не повече от 14 см)и тази, с крушката... дънково-памучна... с вата и джобче за маркер... без собственик :)размери... 18 см х 15 см (височина х ширина)... или с други думи: ако имате книга около 300-400 страници, която е висока около 17 см и широка около 14 см, това е идеалната подвързия... за нея :))))

Може да я "посетите" в книжарницата на издателство "Алтера", в София, в "Дома на киното"!