За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 20 октомври 2011 г.

Животинско царство...

Играчките... са новата ми страст... правят ми се всякакви видове, модели, големини... с багрени платове (никога досега не съм багрела?!), с "нормални" - такива от магазина... всякакви. Важното е играчки да има! Та, за въпросния Handmade day реших да обогатя животинското царство: с други думи към екипа на рак, пингвин и гущер се намърдаха таралеж, облако-медуза, кучета и котки... 


Та, ето в този състав се явихме пред публика... миналата събота :) 


Цялата банда (или две котки, три кучета, четири бухала, два пингвина и таралеж) прибрах в кошницата на баба...


кучетата-пазачи... зеленото и кафявото си намериха нови стопани, а карираният все още е в процес на търсене :))


котаците също заминаха... доколкото разбрах и двамата отидоха при две прелестни госпожици... (всеки при различна, уви)от тази дружина... остана само единият пингвин. Но пък днес му намерих достатъчно уютно и просторно местенце в София (при Кети и Теа - в безистена на "Пиротска" 16)


семейство сово-бухалски... велурено-памучни, ленено-панамени и памучно-полиестерни....


и една последна обща "фамилна" снимка, която иде да покаже... разнообразието в сплотения животински свят вкъщи :))

В по-голямата си част животинчетата са направени от памучни, велурени и памуко-производни материи... с изключение на онези, които са съчетание от лен, панама и памук (таралежът и единият от бухалите). Могат да се перат (като, разбира се, на нисък градус и ако може... в калъфка.... на възглавница, например). С пълнеж от силиконова вата... меки и безопасни. 

Ако някой от тях ви е допаднал... пишете ми. Или се обадете! Винаги можем да се помъчим за повторим... поне идеята :))