За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

сряда, 23 март 2011 г.

И още по темата с анимационните герои... Sponge Bob чанта

Sponge Bob е продължението на темата с опитите да пришием нечии любими анимационни герои на книгоподвързии, чанти... и други разни полезни вещи :))) След като успях да реализирам Sponge Bob на книгоподвързия, Андрей реши да се пробваме и с чанта... С тази разлика, че тук измислих да включа още някого от филмчето... Та, чантата:


Като размери е по-малка от досегашните (по заръка на Андрей, разбира се :)) Или, това означава: 20 см х 30 см х 5 см (дължина х височина х ширина). Материите са естествени предимно - дънков плат за основа, хасе (за хастара и по-голяма част от апликациите), както и малко изкуствена кожа (само за обувчиците на Sponge Bob).


Самият той отблизо... капакът на чантата и Sponge Bob... 


А така изглежда в отворено положение... с хастара, двулицевата дръжка и другата апликация. Закопчаваме с магнитче.


Поглед към вътрешността...


И отблизо - акцент върху джобчетата... за специални нещица... телефон, химикал и разни други (не жизнено, но все пак) необходими нещица :)


Патрик... или другата апликация на чантата... когато капакът й е отворен :)


and Patrick closer...

Благодаря, че разгледахте "ръкоделието" ми, както и че отделихте от времето си за блога ми :))) Ако и Вие имате някаква идея, която Ви се ще да реализираме или просто сте харесали някое от нещата до тук... само трябва да дадете знак, да се свържете с мен... да разкажете и... ще пробваме! До тогава... хубав ден!!!

1 коментар:

  1. Моята чанта!!! Страхотна е :))) Много ти благодаря !!!:))))

    ОтговорИзтриване