За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

понеделник, 14 март 2011 г.

SpiderSsss...

Това е новата дънкова чанта... с паяци. Поръчката беше за "черната вдовица"... Нямам претенцията за изключително сполучлив (или по-скоро идентичен) външен вид, но пък поне основните характеристики на гадинката се постарах да включа. "Прилики с действителни животинки са желателни и търсени, но не задължителни и със сигурност сполучливи". Но, важното е, че собственичката е доволна (според както ми бе предадено от достоверен източник) и щастлива от новата си придобивка.
И все пак, добре е да се споменат основните материи - а те са отново памучни и естесвени. Дънков плат за външната "облицовка" на чантата, басма за хастар и велур за паяците... Паяжината е изтъкана изцяло от памучни конци. Закопчаваме с магнит. А лъскавите стъкълца са всъщност термозалепящи се камъчета (имитираме капчици). Дължината на дръжката, разбира се е регулируема. Има и стандартен вътрешен джоб - за телефон, химикал и т.н. 
Размери: 30 см х 35 см х 6 см (дължина х височина х ширина)

лицето... или кой кого?

и отблизо...

гърба...

и отблизо...

с отворен капак... или поглед към един спускащ се паяк...

поглед към вътрешността...

и един детайл...

Няма коментари:

Публикуване на коментар