За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

сряда, 9 март 2011 г.

Жирафената чанта...

Отдавна е време за жирафена чанта, но... все не остава време за нея. И така, специално по поръчка на Ива (фен на дълговратите) изобретихме чантата... с петнисто-кафяво велурено животинче и кафяво-точково подплата. Симпатична комбинация :)
При все че основният материал е дънковият плат, все пак за апликациите са използвани варианти на велурена тема... в допълнение-любимото хасе, естествена кожа (за опашката и пискюла), магнит за закопчалка и други токички и катарамки за регулиране на дължината на дръжката. Размерите са 30 см х 35 см х 6 см (дължина, височина, ширина). Има си, разбира се, и джоб (за телефони, химикали и други разни)
И така:

така изглежда в "естественото" си състояние...

разкопчаваме...

и отваряме...

хвърляме поглед на вътрешността...

и обръщаме, за да видим гърба... или дупето 

П.П. Ива е доволна... и щастлива! moi aussi!!!! Ако и вие сте си намислили някой животиняк и ви се ще да се "свържете" с него... с чанта, подвързия, калъф за очила... портмоне или нещо друго, пишете! :))))

Няма коментари:

Публикуване на коментар