За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 8 декември 2011 г.

Коледен благотворителен базар "Ангелска чудотворителница"

 Мили хора,

на връх 8-ми декември реших, че няма да ви честитя "студенския празник" (не за друго, ами отвсякъде това чувам...), няма ви занимавам с персоната на Джон Ленън (защото вярвам в добрите помисли и във факта, че човек се сеща за много неща без определените за целта поводи) и обещавам нито дума за "първия сняг" (който всъщност е втори за тази година... но ще има и още, ще видите :)). 

На връх 8-ми декември реших да ви занимая с нещо чудотворско, ангелско и благотворително. Мдам, тъкмо за "Коледния благотворителен бал "Ангелска чудотворителница" искам да споделя. Организират го фондация "Искам бебе" и "Сдружението на жените военнослужещи". Отредили са местенце за подкрепа на прекрасната кауза, която преследват, в самия център на София - в Концертната зала на Военния клуб. Кога? Тъкмо след 10 дни... на 18 декември (неделя), целия ден (и по-конкретно от 11 ч. до 18 ч.) А приходите от събитието ще бъдат дарени за двете каузи: в помощ на децата на загиналите военнослужещи и за семействата, които очакват сбъдване на своята мечта за дете.


(снимката на събитието я "откраднах" от организаторите... дано ми простят :) както и Еличката, самата нейна създателка)

Та, в този ред на мисли, ако имате път към София или сте си родом, духом и всякак от града на "жълтите павета" (или НДК-то, Университета и т.н.), чувствайте се най-мило и любезно поканени... на бал! 
Ние (сиреч кошницата с играчки, коледни ботушчета и други чудесии, както и бабиният куфар с моливници, книгоподвързии и торбички разни) ще ви чакаме. Целият ден... И много ще се радвам, ако дойдете... да се запознаем, да ни се усмихнете... да хапнете сладки, да се снимате... да се заредите с още коледно настроение!!


 и той ще ви чака...

 ...

 и те...

 ...

Освен моята скромна персона, на бала ще ви посрещнат (всеки със собствените чудеса):


и други... :)