За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

петък, 30 декември 2011 г.

Декемврийски ръкоделия... част 4

В последния работен ден на годината реших да не работя :)) Или поне не много. Реших да покажа коледните пачуърк юрганчета, на есенна тема, които ших за "две мами". 
Снимките са покъртително... не добри (по-точно, моите), за което дълбоко се извинявам. Но при предаването на подаряващия ги поръчител, успяхме да направим и доста по-добри. Сами ще видите:


детайл от едното юрганче...


и от другото...


и блоковете...


първото юрганче... има си дърво като основен елемент, две дъбови листа в ъглите и дванайсет отделни блока... крайният размер се получи 130 см х 180 см. Подплътих с по-дебела вата... 150 грамова. И обкантих с плата от гърба.


и второто юрганче... със същите размери и елементи. С единствена разлика в ъгловите елементи... и имитацията на гинко-листата :))


 с щастливата поръчителко-подарителка... Благодаря за доверието, Беатрис!!


 сгъваме и прибираме...


Весели и топли празници на притежателките :))


2 коментара:

  1. Чудни! Много са слънчеви. Точно като вас на снимките :)
    Весели празници!

    ОтговорИзтриване
  2. Рали, благодаря! Цялото преживяване беше чудно... от рисуването на моделите, през купуването на платовете, после рязането и съшиването им... вълшебство!
    Прекрасни празници и на теб!!!

    ОтговорИзтриване