За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

четвъртък, 17 ноември 2011 г.

Пиано

Преди месец горе-долу експериментирах с книгоподвързия... с пиано. Разходих я и я показах на handmade day... И понеже още същия ден си намери стопанин, темата си беше достойна за тема с продължение. И така, освен няколкото моливника-пиано, повторих книгоподвързията, но с някои промени...

И така, първообразът:лице и гръб... 100 % памук, пресована вата... и копче - на гърбас моливника... (който си търси собственик, но е подслонен от Кети и Теа, в магазинчето на ул. "Пиротска" 16)

 
и en face...

И новият вариант: (който ми беше поръчан за един специален човек, със специално отношение към музиката... трябваше да намеря подходящ тефтер - в който чисто и просто да няма кирилица и да му измайсторим подвързия. Проектът е завършен. Тъй че съвсем скоро може да отпътува... за Бурса)

 в лице... и с две копчета. За симетрия :))


и в гръб...

разделителят...

прекрасният плат на нотички го открих при Теа и Кети, в тяхното чудно магазинче...

и "закопчалките"... две са... за симетрия

За завършек на музикалната тема... следва да покажа и моливникът на Роси. Всъщност, моливник не е точното определение, с оглед на факта, че го правихме да побира маркери за флипчарт (или такива за бяла дъска). И тъй като искахме като бройка да си останат 10, дължината на моливника значително се увеличи - около 60 см. Но запазих височината - на 20 см.

и все пак на външен вид изглежда досущ като всички останали моливници...

и се навива на руло... за удобство при транспортиране...

с единствената разлика, че е подходящ за маркери...