За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

неделя, 15 май 2011 г.

Гергьовденски... овчици

Оказва се, че покрай почти безкрайните майски празници... съм позакъсняла с адекватното и навременно качване на снимки и готови, завършени проекти... Та реших сега, ако е рекъл интернет доставчикът ми, да наваксам в няколко нови "пост"-а. Първият е Гергьовденски... понеже всяка година покрай Великден и Гергьовден... настава едно агне-гонение и сукалче-ядене... почти като Коледните свинчо-убийства... А всъщност и едните и другите са толкова миловидни... че заслужиха достойно местенце на нечия книгоподвързия... черна и бяла овчица са Гергьовденските книго-овчици. Размерите на подвързиите са стандартни: 25 см х 16 см (височина х ширина). Материите са естествени, памук, лен... и полар (за апликациите). Имат си и книгоразделител:



черната:

в "лице"...

и в "гръб"...

цялостен вид...

и двулицев книгоразделител...


бялата:


лицето...

и в отворено положение...

вътрешната страна с акцент-книгоразделител
цена: 19 лв.

Гергьовденските овчи вдъхновения си търсят стопанин... Могат да бъдат ваши по всяко време... само остава да се свържете по удобен за вас начин с мен... 

следват:... птици, брандирани пингвини, Sponge Bob, patchwork, котки-мотки и други... намотки :))

Няма коментари:

Публикуване на коментар