За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

сряда, 29 декември 2010 г.

котешки... работи!

Котешките работи всъщност са дългоочаквана чанта и отдавна обещана книгоподвързия :)) Благодаря за търпението на бъдещата им притежателка и силно се надявам да й се харесат!!! И така, представям материалите: както винаги, за основа, използваме естествени материи (сиреч-хасе), а за апликациите - специално издирена и нагодена трико-кожа (трико-имитация на кожа... ако не се лъжа го продаваха за чинчила?!?). Чантата е значително подобрена и за щастие на Мария, този път преборихме хастара като материя и стана... доста по-красиво :)))

та, това е лицето на чантата...

и опашката на котето

а това е гърба на чантата
Чантата има два типа закопчаване - с къса и дълга опашка на котето. Т.е., изборът е изцяло на Мария дали ще прибира опашката (с две пришити на нея копчета) към задната част на чантата (при следите) или ще я оставя да виси свободно... А сега за хастара:

така изглежда вътрешността на чантата... с импровизиран джоб

а така изглежда... с допълнението към нея :)

друга гледна точка на комплекта...

лицето на подвързията...

 гърба ...


 опашка-книгоразделител...

 детайл...

 и още един...

Оказа се, че опашката на котката е многофункционална :))) Това е засега от котешката тема... скоро ще покажа "брандирана" подвързия и разни други проекти. Весели празници на всички!!!