За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

петък, 24 юни 2011 г.

summer time... или чанта с пчелички

Естественото лятно продължение на цветчетата, пчеличките и най-вече мчеличките се оказа чанта... със същите мотиви. Всъщност, идеята за цветята, пчеличките и свежите цветове беше поръчка от приятелка, която, както самата тя сподели: "имам нужда от чанта". Непретенциозна. Можело и без джобове, само да е свежа, лятна и цветна. 
Е, все пак реших да сложа и някой друг джоб... някак не ми се видя редно да изсипем цялото съдържание от "старата" чанта в "новата", а като дойде моментът, в който ти дотрябва спешно... телефон или ключ, да изпитваш безумното затруднение от НЕ-намирането му. 
Та, чантата е изработена изцяло от естествени материи - памук (100 %), хасе, памук-полиестер и други памуко-производни. Подплътена е допълнително и се закопчава с велкро. Разбира се, дръжката е регулируема. Размерите? Около 35 см х 30 см х 7 см (височина х ширина х дълбочина). Максималната дължина на дръжката - 120 см.

и резултатът

отблизо - капакът на чантата...

и обикалят едни пчелички... та даже и под капака

:)

детайл... от една от страниците на чантата

а така изглежда отвътре...

и други разни детайли - от капака и дръжката

и в "комплект" с книгоподвързията на същата пчелна тема :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар