За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

вторник, 26 април 2011 г.

Животински щипкодържатели... рак и овчица

Та... между яйцебоядисването, козунакояденето и всеобщото ядене, пиене и веселби... все пак остана временце за продължение на идеята "щипкодържател". Пингвинът беше радушно приет в семейството на една мила приятелка и затова... някак съвсем логично, спорадично, изведнъж и на място ме споходи идеята за "рак" и "овчица"... За първия обект - понеже един от последните платове, които си купих... е просто хипнотизиращо червено точкуван :)))) А за овчицата... някак прекалено великденско ми дойде всичко, та реших да й обърна внимание (на нея като животински вид... че кокошото царство просто доминираше навсякъде, неотлъчно следвано от заешки представители). И така... получиха се два съвсем нови и различни модела (макар и с идентично приложение). 

Рак:


С размери: около 30 см в диаметър... и от материали: предимно памук, малко шушляково-подобно (за подплата на джоба-уста), полар (за щипки и крачета), както и една идея изкуствена кожа (за очички).
При все че съм предвидила специална закачалка (в междуочието на ракодържателя), все пак ми хрумна идеята, че при наличие на по-големи щипки, бъдещият собственик би могъл да го закачи на самите тях... по желание, разбира се :) Поларени са... подплатени със силиконова вата...


От моите щипки... (почти десетина сантиметрови) успя да побере безпроблемно над 30 бр.

И модел N2:

Овчица:


С размери: около 60 см височина (тук включвам главата и тялото) и около 30 см ширина. Като материи: полар, памучни вариации и подплатена изкуствена... материя :)) (за муцунката).

с акцент на капака на джобчето... 


и en face... побира същото количество щипки за простиране... т.е., поне 30 бр. от моите... :))))

И на финал... остава да се "предам", че новите членове на щипкодържателите усилено търсят стопанин... само срещу 19 парички... тъй че, оставам(Е) изцяло на ваше разположение... остава само да ме потърсите, ако сте ги харесали. Ако ли не... може би новият пингвино-щип ще е по-подходящ?! Ще видим... 

Няма коментари:

Публикуване на коментар