За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

неделя, 14 ноември 2010 г.

Подвързия... с бухал!

А това е най-новата подвързия. С най-мащабната апликация, поне за сега, и с книгоразделител... Размерът е една идея по-универсален от този на предишната подвързия, т.е. 26 х 15 см на всяка страна. Събира повечето стандартни книги... с обем дори от около 400-500 страници. Тествана е!

лицето...

  гърба...

 
...

 вътрешната страна...

 едно детайлче от апликацията

 2 в 1


И така... но все още не съм приключила с бухалската тема, оказа се, че имало доста фенове на вида, та измислих още проекти. Но за тях по-късно! 

6 коментара:

  1. Супер е най-новото изделие - личи, че напредваш! А за предишното, което си правила на ръка, просто нямам думи... Сигурно ти е отнело седмици, но пък резултатът е страхотен!

    ОтговорИзтриване
  2. "Б"-логът е много сполучлив btw....направо си в крак с тенденциите
    А за подвързиите.. :)страоооотно от към хендмейд елементи ...ама шеф и кройка идваш на обучение..този стил ала "кардио" шев може да ти стане отл.знак хареса ми :) ..и друго така на око преценено според мен и плата е оказал съпротива и нерви ...и за да си изкарам една фрий подвързия ще помисля вариант за по-лесен начин на шиене като модел и кройка ;),разбира се съветвано с капиталситката-шивач

    ОтговорИзтриване
  3. aaaa da, gorsko-buhalskata tematika ni e osobeno lyubima i 2 thumbs up za izpalnenieto! pozdravlenie za vlozhenite trud i tvorchestvo :)))

    ОтговорИзтриване
  4. Супер е! Няма нужда да казвам, че искам, нали? Мисля, че трябва да започнеш серийно производство и по поръчка на клиентите. За мен - подвързия с котка, моля :)

    ОтговорИзтриване
  5. нямаш проблем... утре съм решила да е ден за шиене... само да не ми мине котка път ;) тъкмо се канех като приключа жабата, да захвана някоя котка. ще ти я връчам!

    ОтговорИзтриване