За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

сряда, 19 юли 2017 г.

reuse & recycle

И така, винаги е добре да знаете, че имате едни любими дънки, риза или друга част от гардероба ви, с която... след дълги години вярна служба няма просто да се разделите. Е, ще се разделите, но не съвсем. Ще промените основното им приложение просто... Та, така, този пост е за още една идея по темата: как можете да продължите "живота" на любимите си джинси. В случая - като ги направите част от новия ви несесер. Още повече -- хрумвало ли ви е, че винаги е по-добре да имаш един джоб повече (отколкото по-малко, например)?
Необходими съставки:
* чифт стари (по възможност любими) джинси
* памучни платове
* цип с дължината на несесера, който ще шиете
* чуден гръб (в моя случай памук-полиестер, който ми напомня на черга... някак и тя с романтично-ретро звучене ми се е набила в съзнанието) 



Харесвате си джоб от дънките -- онзи, който най-ви допада. Друго условие няма. По възможност избягвайте частта около колана (в случай, че шиете на домашна машина, а не на професионална такава -- за последните няма никаква трудност да мине през колана на джинсите ви)




Използвайте различните малки детайли, които намерите по старите ви джинси -- включително етикетчета -- идеални са за носене на химикал към новия ви несесер. 
Всичко е въпрос на въображение... използвайте го! И споделяйте новите си модели :) 
Това са моите. Разбира се, ще има и други.
Дотогава -- дерзайте!
https://www.facebook.com/pg/malukindian/photos/?tab=album&album_id=204330772919588


Няма коментари:

Публикуване на коментар