За правата, употребата и злоупотребата

* Ръкоделията в този блог са продукт на авторско право и учтиво моля всяка употреба на снимки, текстове или части от текстове да бъдат съгласувани на посочените начини за контакт!

email: tsvetkashka@gmail.com
mob.: +359 887 871423

вторник, 1 ноември 2016 г.

Nice to MEAT you


През годините (дотук вече шест), мили мои, подвързиите за книги и муцуните по тях доста се видоизмениха. Появиха се надписи -- в началото плахо ги изписвах с автоматичните машинни шрифтове (да, машините ми са от "умните" и когато ги купувах, държах да пишат на кирилица и латиница), но после някак ми доскучаха и "отесняха" наличните (цели два) автоматични шрифта. И започнах да пиша "на ръка". Т.е., да използвам крачето за свободна бродерия и да изписвам колкото големи и колкото извити буквички искам, разбира се, се оказа в пъти по-интересно и провокиращо. 
А така, като споменавам за различни муцуни и начини на изписване, хрумна ми да ви покажа някои от последните подвързии за книги (част от тях налични, други -- не).
Но независимо от начина, по който ще наумя да изпиша книгоподвързията, продължавам да съм убедена, че чувството за хумор е водещо. Иначе всичко рязко губи смисъл. 


Let it be(e) мечокът намери нов дом скорострелно...

 Let me seA... се появи на прага на есента... поради простичката причина, че голямото очакване на лятото за мен настъпи...

Nice to meAt you... е съвсем новичко допълнение към серията играчки, която разнообразявам периодично. Всъщност основната идея беше всяка от играчките да има своето продължение в подвързия за книги. Защото, нали все пак не всеки заспива с играчка... (някои с цял наръч книги на нощното шкафче, например).


Няма коментари:

Публикуване на коментар